Vis de PrimavaraO adiere dulce si amara imi strabatea gandurile. Nimic mai mult decat o adiere. 

Iubesc primavara. Nu e nici cald dar nici frig. E doar placut.   Fiecare floare aparuta prevesteste o noua poveste. Povestea mea, povestea ta si a oricui.  Un milion de povesti  un milion de flori.

Adierea persista. As vrea sa plece imi aduce racoare si cladura. Nu pot sa suport prea bine toate astea dar ma straduiesc.  Acum adiere s-a transformat intr-o briza de mare, sarata.
 
M-am intins printre flori cu gandul la cer la soare si la stele.  Si asa incepe un vis de primavara.

Ma plimbam pe un camp pustiu. Doar iarba acoperea campul. Ma simteam fericita .  Nu vedeam decat orizontul. Nu gaseam niciun defect acelei lumi imaginare. Mergem  prin iarba ma invarteam  si pluteam. Nu am fost in viata mea atat de fericita.  Inima a inceput sa imi bata  mai tare si te vedeam venind spre mine.

Am alergat la tine m-ai prins si ai inceput sa ma invarti.  Pluteam, sau mai de graba zburam.
M-ai pus jos si te uitat la mine cu cei mai frumosi ochii din lume.  Te-am sarutat si am inceput sa plang.
M-am trezit.   Aveam lacrimi pe toata fata si o durere ingrozitoare imi pulsa din tot corpul.  Am inceput din nou sa plang stiind ca a fost doar un vis si ca tu ai plecat.

Ai plecat pentru totdeauna.

Comentarii

  1. Frumos vis de primavara...:X Dar visele sunt vise...uneori sunt delectarea noastra,alteori cosmarurile noastre.Eu sper ca,daca tot a venit primavara din visele tale...sa nu-ti fi adus si plecarea lui..daca exista un ''El''...si nici lacrimi pe obraz:* Pt ca faci parte din acel grup mic de persoane care intr-adevar nu merita asta.>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult! Si nu am nicio problema.

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant scris, imi place!Mai ales ca este de mai an...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea.Parerea ta chiar conteaza!

Postări populare de pe acest blog

Insomnie de vara

Contrazice-ma daca poti!!!