Mereu in cautare...



El a invitat-o la dans  si ea neavand de ales a acceptat.
Au dansat doar un dans si sperau sa nu se mai intalneasca niciodata.  De ce au dansat?  E foarte simplu. Ea nu avea partener si  nu putea sta pe margine datorita prietenelor ei care o tachinau, iar el a pariat ca poate invita la dans orice fata.  Asadar au fost sortiti sa danseze impreuna.
Dansul a decurs fara niciun cuvant din partea niciunuia.  La sfarsit s-a salutat si au plecat in directii diferite multumiti ca au scapat de rusine.  Asadar fara sa isi dea seama sperau sa nu se mai intalneasca niciodata pentru ca a fost un dans ingrozitor de lung pentru amandoi. si  ei nu s-au inteles prea bine. Motivul?
Ei se urau, insa nimeni nu stia si trebuiau sa se prefaca.
De ce se urau?   E o poveste lunga. El i-a oferit un pahar de suc si din greseala l-a varsat pe ea.  Ea nu s-a suparat foarte tare si a spus ca nu e nimic insa el  a vrut sa se scuze si  a scos-o in oras. In seara aceea  nu a vorbit deloc cu ea. Era nervos pe ea si s-a comportat foarte urat. Nici ea nu a vrut sa vorbeasca si la sfarsitul intalniri ea l-a intrebat ce avea si el a spus Noapte Buna! Atunci ea a strigat dupa el  ca nu vrea sa il mai vada niciodata si el a zis bine, nici eu.

Au plecat pe drumuri separate dar nu stiau ca soarta le rezervase cu totul altceva.

A doua seara el a ignorat-o complet, iar ea se prefacea ca nu il observa insa gandurile lor erau cu totul si cu totul altele ceea ce facea ca purtare lor unul fata de celalalt sa fie de-a dreptul ostentative .  Din nefericire pentru ei faceau parte din acelasi grup de prieteni deci erau obligati sa fie unul in compania celuilalt .
Ea purta o rochie rosie vaporoasa, iar el niste blugi inchisi si o camasa in carouri.  Au incercat  din rasputeri sa nu se priveasca si asta a fost pentru amandoi un adevarat chin.  Seara s-a incheiat fara alte incidente daca nu punem la socoteala faptul ca au fost nevoiti sa stea unul langa altul si deoarece nimeni nu vorbea cu ei trebuia sa vorbeasca dar au evitat pe cat puteau acest lucru si au si reusit.

Chiar daca i-a sus ca nu vrea sa il mai vada ceva il atragea spre el.  Incerca din rsputeri sa si-l scoata din minte sa afle motivul purtarii lui dar fara niciun succes pentru ca ekl nu voia sa vorbeasca.
In seara aceea au adormit amanadoi plangand si  gandindu-se unul la celalalt.

Comentarii

  1. imi place:X prin ceva asemenator am trecut eu...si la sfarsit m-am indragostit fara sa vreau de acea persoana...iar acum e o dragoste imposibila...

    chiar imi place:Xte felicit:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. @NebunulDeSticla ma bucur foarte mult ca te-ai deranjat si ai reusit sa citesti postarea, confruntandu-te cu plictiseala creata de imaginatia mea.

    @Deny ma bucur ca iti place. Nu m-am gandit inca la o continuare dar astept sugesti

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea.Parerea ta chiar conteaza!

Postări populare de pe acest blog

Capitolul 8. Neasteptat

Sunt tot ce vezi

Insomnie de vara