Mesaj pentru Prieteni

 Ce e un prieten? Dar mai multi prieteni?
Prietenul e o persoana ca toate celelalte pe care ai reusit sa o cunosti si care acum ti se pare fara seaman in lume. O persoana pentru care suferi si care sufera pentru tine. Dar aceasta persoana nu este langa tine mereu. Te-a numit "cel mai bun prieten" si poate asa e in acel moment dar apoi pleaca, uita si cand va intalniti peste catva timp, il saluti "-hei, mi-a fost asa de dor d tine! Ce-ai mai facut?" si el iti spune "dapai mai nimic. Tu?" . Si apoi trec 2 min fara sa spuneti nimc si, gata intalnirea voastra. Nu mai aveti ce povesti. Nu mai aveti aceleasi gusturi acelasi cerc.
Ii spui ca ti-a fost dor de el, si el iti raspunde sec"Da Da si mie! Scuze dar trebuie sa plec. Mai vorbim" Si asa se incheie poveste.  Mai multi ani, poate de rasete si tristeti si  dragoste si plimbari lungi, dormit impreuna, se incheie prin "nu am nimic de spus, trebuie sa plec" 
Totul s-a dus "Si nu va mai fi nici azi nici maine. Va fi doar atunci cand poate am ras si-am plans odata impreuna la inceputul si sfarsitul unui drum"
Prieten nu ti-e persoana ci o parte din ea aceea parte care te-a facut sa o iubesti, care te-a facut sa ii spui tot, aceea parte care e langa tine si acum chiar daca numai cu amintirea, acea parte nu te-a parasit si nu te va parasi niciodata.
  Deci de ce as fi suparata pe o persoana pe care o credeam prietena cand eu nici nu cunosc acea prsoana. Eu nu iubesc decat o parte din ea. Nu sunt suparata pentru ca nu am de ce. Prietenul meu va fi mereu langa mine, dar doar in amintire si amintirile nu ma sfatuiesc bine sau rau. Amintirile nu ma iubesc, nu ma ajuta doar imi amintesc .
  Deci prietene, nu uita, vei fi mereu langa mine si nu ai cum sa schimbi asta, deci daca erai putin suparat ca m-ai uitat, poti uita. Eu nu te-am uitat.  Nu trebuie sa iti amintesti de mine din obligatie sau din mila pentru mine. Imi voi aminti eu pentru amandoi.
Asculta mai multe audio Muzica

Comentarii

  1. Imi place insigna de pe prima imagine :D !!! Glumesc.
    Interesant articol orisicum.

    RăspundețiȘtergere
  2. si in asta m-am regasit..:X
    Sti...esti o persoana deosebita:Xcare ascunde multe trairi in ea:* imi place ce scri...si mai mult imi place sa imi imaginez ce scrii...te vad o cu totul alta persoana:)
    citindu-ti articolele mi-am dat seama ca defapt in noi,in sufletul nostru avem o alta lume...lumea noastra..impodobita de tot ce e mai frumos...fara un timp existent...fara ani peste care sa curga amintiri...ceva total diferit de lumea reala.
    Mi-am popus sa nu mai caracterizez niciodata un om inainte sa-i aflu povestea inimii...tu ai atatea de spus...nici nu mi-as fi imaginat:):*

    bravo scumpo:*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea.Parerea ta chiar conteaza!

Postări populare de pe acest blog

Capitolul 8. Neasteptat

Sunt tot ce vezi

Insomnie de vara