Capitolul 6. Petrecerea II


Toploader - Dancing in the Moonlight



  Dimineata a venit destul de greu, dar intr-un final soarele s-a hotarat sa rasara. Am plecat pe la ora 8 cu ai mei la cumparaturi.  Am hotarat sa isi faca si ei aparitia la petrecere, dar asta undeva pe dimineata.  Cumparaturile nu au durat atat de mult pe cat ne asteptam, deoarece am mers la un magazin care oferea cam toatele produsele la bax deci totul a decurs destul de rapid.  La ora 10 toate  cumparaturile erau in masina si  mai lipsea ajutorul meu.

-'Neata!
-'Neata!
-Deci mergem?
-O secunda.  Chiara daca totul era gata cu jumatate de ora inainte tot mai ramanea ceva de facut astfel incat el sa ma astepte.

Dupa ce mi-am pus geanta cu haine in masina, am plecat.  De data asta m-am concentrat la maxim pe ignorarea pericolului si aproape a functionat cu mentiunea ca am stat cu ochii inchisi.


Toate erau pregatite si mai aveam o ora pana la petrecere.  Singurul lucru care ma ingrijora era suspiciunea lui
Tavi referitoare la mine, a observat ca  am ceva probleme de vedere si deoarece nu m-am gandit destul de repede la o boala, el a ramas suspicios.   Ne-am dus fiecare la dus , dupa care ne-am pregatit pentru party( cum se zice mai nou).

-Hei, arat bine? L-am intrebat eu.
-Superb!  Dar eu?
-Hmm...  Nu stiu  cred ca o cravata stransa si  o camasa s-ar potrivii mai bine.  Se pare ca obiceiul ironiei revenise.  Si ce?  am inceput amandoi sa radem.


Cel mai asteptat lucru, toate masinile au ajuns deodata. De ce nu ma surprinde?  Am pornit muzica la maxim si am mers sa intampin oaspetii. Desi intrau in casa mea, nu toti s-au obosit sa ma salute, dar asta e viata.

Petrecerea a inceput, toata lumea dansa, toata lumea avea un pahar in mana, deci toata lumea era aprinsa.


Dupa un timp totusi sitiuatia s-a irautatit.  Majoritatea lumii era beata ceea ce este foarte rau pentru mine pentru ca trebuia sa ii controlez.  Astefel doi dintre "prietenii" mei s-au luat la cearta si erau pe punctul de a se lua la bataie, iar eu am luat cea mai neinspirata decizie. M-am bagat intre ei. Nu a fost asa de rau cat timp doare se ceratau, dar.....   ei bine, am incasat o palma, din greseala, moment in care toata lumea s-a oprit din dansat si din povestit si muzica  la fel ca restul s-au oprit.  Cei doi nu se mai certau si se uitau amandoi speriati la mine.  Toatul era foarte amuzant avand in vedere ca se agitau amandoi incercand sa  ma ajute, desi eu, inafara de  niste intepaturi pe fata si transpiratie care sa imi curga  pe langa rana , nu aveam nimic.


Din pacate cei doi aveau motive sa se ingrijoreze pentru ca eu nu primisem o palma, de fapt am fost zgariata din greseala cu un ciob de sticla, iar transpiratia nu era deloc transpiratie, era sange.  In momentul in care am realizat asta  le-am zis celor doi sa ma astepte afara  iar eu am mers la baie sa ma curat de tot sangele de pe fata.


-V-ati calmat?
-Hei imi pare foarte rau.  Nu am vru......
-Da, da stiu nu ai vrut sa ma lovesti si asa mai departe. Dar te-ai calmat?
-Da, dar serios imi pare rau .  L-am lasat sa isi continue cu scuzele, dupa care am trecut la urmatorul.
-Tu te-ai calmat?
-Da. Imi pare foarte rau pentru tot ce s-a intamplat.....
-Bun. Mai aveti probleme de rezolvat? pentru ca daca da, atunci va trebui sa va rog sa ramaneti afara pentru restul serii.
-Nu, nu, totul e bine. 
-Bun atunci sper sa nu mai avem probleme.....
-Ela esti bine?
-Da Tavi, nu am nimic. Discutam cu acesti doi prieteni doar.
-Care dintre voi a lovit-o am sa va arat eu voua cum se trateaza o fata.  Si era pe cale sa il loveasca pe unul dintre ei dar l-am oprit la timp.
-Tavi, a fost un accident, stai linistit si lasa-i in pace, te rog.
-Serios Ela, adica te-au lovit.
-Da si nu am murit. Nu am nimic. A fost un accident, hai sa intram inauntru sa nu se mai intample ceva din nou.
-Bine, dar voi doi sa stati departe de ea.
-O haide!

Am intrat amandoi in casa si am reusit sa ii culcam pe toti  la sosirea parintilor mei.

Dimineata, in schimb sa aduca luciditate, i-a ametit si mai tare. Toti  erau buimaciti, cat despre toaleta sa nu mai spun ca era un dezastru si o coada interminabila.  Ma intreb de ce am adus bere si vin si alte chestii de astea la petrecere?  In fine in jur de ora 3 toti erau mancati si pregatiti de plecare, si slava Domnului nu au spart niciun geam si nu mi-au spart televizorul si farfuriile si toate chestiile care se pot sparge, deci daunele nu au fost foarte mari. 

Dupa plecarea invitatilor singurul care a ramas a fost Tavi.  Acesta a insistat sa ramana si sa ma ajute la curatenie, desi i-am spus ca nu e nevoie. Pana la urma am ramas 4 persoane la curatenie si o singura persoana  care sa doreasca sa afle ceva in urma curateniei.  Ce e inneregula cu mine si ce ascund cu adevarat? Aceste erau intrebarile care l-au facut pe Tavi atat de inversunat in a sta la curatenie.

Comentarii

  1. Sa ai un sfarsit de saptamana fericit ! Noroc ca nu au spart ferestrele!

    RăspundețiȘtergere
  2. ;)) da noroc de ferestre, si cypy multumesc pentru link. Imi pare rau ca intarziu asa de mult cu urmatoare postare, sper sa nu mai dureze mult. >:D<

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea.Parerea ta chiar conteaza!

Postări populare de pe acest blog

Capitolul 8. Neasteptat

Sunt tot ce vezi

Insomnie de vara