Daca...


   DACA isi cauta alesul si a dat de ASTEPTARE.  El a cerut-o in casatorie, dar ei ii era frica si spera la ceva mai bun.
   

    Pentru ca nu a aparut nimic ,DACA a fost nevoita sa se casatoreasca cu ASTEPTARE.  Au avut un copil , pe TIMP.

DACA si ASTEPTARE au trait fericiti in majoritatea timpului totul datorandu-se lui TIMP care ii calma si le distrugea supararea, insa chiar si asa DACA tot era suparata uneori pe ASTEPTARE.

Intr-o zi DACA l-a intalnit pe SPERANTA si s-au indragostit.  Pentru ca DACA era  casatorita cu ASTEPTARE  si aveau si un copil ,  DACA nu a fost in stare sa divorteze  pentru ca si pe TIMP il iubea.
Totusi ei s-au vazut un timp in secret .


Atunci cand DACA si SPERANTA era impreuna era amandoi foarte fericiti.
Dupa o perioada DACA a fost nevoita sa intrerupa intrevederile cu SPERANTA. Amandoi au suferit foarte mult si au devenit goi pe dinauntru.  La inceput SPERANTA nici nu stia ce se intamla si cum DACA s-a departat de el  , dar dupa un timp  a acceptat.

Au trecut ani  si TIMP a inatalnit-o pe  LUME si s-au casatorit.  ASTEPTARE  a devenit batran , dar DACA era neschimbata.  Ceva o alimenta mereu si nu o lasa sa se usuce.

Intr-o zi ASTEPTARE a murit.  Asta a fost o lovitura pentru DACA si aproape a disparut dar....


Dar SPERANTA a reaparut.  SPERANTA  a asteptat-o in tot acest timp pe DACA  si  ea era acum doar a lui.  Chiar daca, DACA era mai mult o epava SPERANTA a reusit sa o aduca la starea initiala si chiar mai bine. 

DACA si SPERANTA s-au casatorit i au avut o fata pe IMPLINIRE  dar la nasterea ei  DACA a murit.

SPERANTA a suferit foarte mult si fara DACA el nu mai avea niciun scop in viata. Din aceasta cauza el o ura pe IMPLINIRE. Ea este cea care a distrus-o pe DACA si odata cu ea si pe SPERANTA, de ce nu ar ura-o?  Si totusi nu a lasat lucrurile asa.  Pentru ca IMPLINIRE era inca mica i-a fost incredintata lui  TIMP si LUME pentru a vea grija de ea.  

SPERANTA a plecat dupa DACA.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea.Parerea ta chiar conteaza!

Postări populare de pe acest blog

Capitolul 8. Neasteptat

Sunt tot ce vezi

Insomnie de vara