Un om interesant

Mai sunt 5 minute pana la miezul noptii si tocmai mi-am amintit de un om  ciudat care a spus urmatoarele, voi trageti concluzia si invatati ce aveti de invatat.

"Iata-ma pe culme. Voi ma sarbatoriti, cartile mele sunt citite  de milioane de oameni, am 50 de ani si o femeie frumoasa care ma adora. Toate acestea sunt azi, le simt si-s beat de ele. Dar maine, cand voi imbatrani si pana mea neputincioasa va mucegai, ce va fi maine?  Se vor ridica altii, ma veti uita si voi ramane sa mor singur, nestiut de nimeni. Cati oameni se pricep sa dispara cand trebuie?  Adica atunci cand sunt iubiti, stimati, in plic apogeu, intre suisul luminos si coborasul sumbru? Asta e marea arta , sa stii sa mori frumos"


Poate unii ati mai citit asta.  Ei bine, pentru cei care nu au facut-o inca sper ca nu le-am dat idei.  Nu are nicio legatura cu mine.  Dar mi s-a parut foarte interesant si pe de-o parte adevarat.

Comentarii

  1. Crede-ma ca atat de curioasa sunt sa citesc ce spune omu ala dar nu reusesc nicicum...e prea mic scrisu..inca nu l-am descifrat.Ceea ce te rog e sa scri chiar ce spune el intr-un comentariu.Mersi mult si ..nu-i graba:*

    Si apropo..mersi ca te-ai mai gandit la ce ti-am spus.Postul acesta il iau ca pe un raspuns pozitiv:) Pt ca adevarul e ca nu ar mai fi fost la fel aici fara tine:*

    RăspundețiȘtergere
  2. acum voi edita postul pentru a se intelege. Imi pare rau.

    RăspundețiȘtergere
  3. mersi mult:*

    Nu pot spune ca omul n-are dreptate insa a cam exagerat..sau sa spun asa...a privit doar dintr-un unghi catre ziua de maine. Mai intai a privit avantajele zilei prezente iar la ziua urmatoare i-a privit doar dezavantajele.De ce zic ca a exagerat umpik? ei bine pt ca spune ca are o sotie care il adora.Pai o sotie care adora este mereu alaturi:X Nu poate sa moara nestiut de nimeni,singur:-p Parerea mea.
    Dar probabil acest paragraf a fost scris intr-un moment de melancolie sau cine poate sti...ideea e ca sunt doar niste ganduri pt ziua de maine...care se pot implini sau nu...care se pot uita sau ramane:)

    Nu ma mir ca ti s-a parut interesant.E frumos:):*

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda. Eu nu am scris tot, dar in ziua urmatoare s-a sinucis. Am spus ca nu are rost sa adaug acest lucru dar cred ca este totusi putin important.

    RăspundețiȘtergere
  5. nu pot sa cred ca oamenii nu au puterea sa mearga mai departe .... nu mi-i pot imagina atat de slabi:(

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea.Parerea ta chiar conteaza!

Postări populare de pe acest blog

Capitolul 8. Neasteptat

Sunt tot ce vezi

Insomnie de vara