Cine esti? Dar eu cine sunt?



   Nu stiu cine esti. Nu stiu ce vrei de la mine. Esti peste tot. Te rog pleaca odata!!!  Din cauza ta nu mai am nimic. Mi-ai luat tot. Ce vrei sa iti mai dau?  Nu mai stiun care parte esti tu sau care parte sunt eu, dar un lucru e sigur, nu stiu cine esti tu , chiar daca tu pretinzi a fi eu. 
   Eu nu pot fi tu. Tu m-ai distrus , m-ai furat, m-ai incuiat acolo unde nu mai lasi pe nimeni sa intre de frica sa nu ies eu. M-ai incuiat in inima si inima mea o ti inchisa. Nu exista nimic aici, e o piatra. M-ai distrus. 
   Cine esti? Dar eu cine sunt? Nu mai stiu care parte din acest eu sunt eu si care parte esti tu. Te rog lasa-ma sa ies!!   Sau macar lasa pe cineva sa intre.  

Nu te cunosc ! Tu nu poti fi eu. Esti rece. Nu iubesti si nu te lasi iubit. Cine esti si de ce traiesti in viata mea?  Nu este corect, nu este posibil. Nu se poate ca numai tu sa existi. Este  ziua si noaptea mea. Este cerul si aerul meu, nu poti fi tu cea care traieste viata mea.   Cine esti?  Dar eu cine unt , daca tu esti eu?







  

Comentarii

  1. Imi place articolul..si vreau sa spun ca m-am regasit in el.De multe ori avem o asemenea batalie interioara in noi...(si tu ai reusit s-o exprimi foarte bine..eu n-am reusit inka)
    Mi se pare important ca reusim sa recunoastem ca ''a doua parte rebela din noi'' e de vina uneori pt ce ni se intampla ci nu alte persoane fizice. Sper ca ai reusit sa invingi acea ''voce interioara'' care nu-ti dadea voie sa-ti traiesti viata...daca nu,:( atunci iti doresc succes:*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Spune-ti parerea.Parerea ta chiar conteaza!

Postări populare de pe acest blog

Capitolul 8. Neasteptat

Sunt tot ce vezi

Insomnie de vara